Patientinformation

Läkarbesök, inskrivningssamtal och sårkontroll.

Mottagningen

Till mottagningen kan du komma för läkarbesök, inskrivningssamtal och sårkontroll.  Hit kan du ringa om du önskar att boka tid för läkarbesök, önskar förnyade recept eller har frågor inför och efter din operation. Vår lokal erbjuder stora ljusa ytor, med två operationssalar med hög standard och en stor sal med flera platser på uppvakningen. Vi tar emot patienter i alla åldrar. Vill du uppleva den bästa läkarvården redan när du kliver in genom vår dörr så väljer du oss som din vårdgivare, varmt välkommen!

Operationsplaneringen

Inför din planerad operation får du hem kallelsebrev tillsammans med informationsblad. 

Operation

Till operationsavdelningen kommer du när det är dags för din operation. På operationsavdelningen arbetar specialistläkare inom ortopedi samt anestesiologi, operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor samt undersköterskor.

Du som opereras under dagoperation kommer till operationsavdelningens uppvakningssal, som ligger i anslutning till operationsavdelningen, innan och efter ditt ingrepp.

Mobiltelefon och dator

Det är tillåtet att använda mobiltelefon och medhavd dator på uppvakningssalen. Vänligen sätt din telefon i ljudlöst läge så att ingen störs och ta med egna hörlurar för uppspelning av musik/media samt för att kunna använda den radio som finns vid varje sängplats. Du har fri tillgång till avdelningens WiFi.

Fotografering är inte tillåten.

På grund av allergier är inga blommor eller starka dofter tillåtna på kliniken.

Observera att inga besök är tillåtna på uppvakningssalen.

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem